Campings

Waalcamping Vierdaagsecamping
Waalbandijk 20B
6541 AJ Nijmegen
+31 (0)6- 17419468
beheer@waalcamping.nl 
www.waalcamping.nl

Net buiten het hart van Nijmegen ligt aan de rivier de Waal “Waalcamping”. Van 14 t/m 21 juli 2018 is de Vierdaagsecamping geopend voor Vierdaagselopers en hun aanhang. Waalcamping ligt op 2 kilometer vanaf de start op de Wedren en is dus de dichtstbijzijnde camping. 

Naast het mooie uitzicht biedt Waalcamping nog vele extra′s aan. De Dock Steigercafé heeft een prachtig terras in festival stijl en biedt elke dag een heerlijk en gevarieerd diner aan voor een mooie prijs. Wij verzorgen tevens ontbijt en lunchpakketten. Een fysiotherapeut en masseur zijn aanwezig op het Honigterrein. 

Waalcamping biedt 80 standplaatsen voor campers en caravans met stroomvoorziening bij uw kampeerplek. Parkeren kan gratis naast de camping en het Centraal Station en stadscentrum zijn op loopafstand. 

Vierdaagsecamping Lent
Stationstraat 
6515 Nijmegen
+31 (0)76 - 8894758
info@vierdaagsecamping.nl 
www.vierdaagsecamping.nl

De Vierdaagsecamping Lent is een tijdelijke camping de al sinds 1977 met veel passie wordt opgezet tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Speciaal voor de wandelaars , hun verzogers en supporters. Ondanks het tijdelijke karakter is de camping van dezelfde gemakken voorzien als een vaste camping.  Van nette en schone sanitair voorzieningen, tot receptie, bewaking en uitegebreide horecagelegenheid. dit kun je van de Vierdaagsecamping Lent verwachten:

- Op slechts 20 minuten fietsen van Start/Finish(6,5 km)
- A La carte - restaurant. Pizzaria en Snackbar
- Massage,  blessurebehandeling en blaren prikken door NGS
- Verblijf met je eigen tentje, camper of caravan
- Verhuur voor vooropgezette tenten en accommodaties
- Kosteloos annuleren bij uitloting
- Kampeerplekken bij elkaar wanneer je met een groep komt
- Gezelligheid overdag en ´s Nachts lekker rustig

 

Buitengast
Persingensestraat 13
6575 JA Persingen
+31 (0)24 - 350 4394
welkom@buitengast.nl 
www.vierdaagsecampingpersingen.nl
www.buitengast.nl

Vierdaagsecamping Buitengast is een gezellige en één van de dichtsbijzijnde campings op 3,5 kilometer van de startplaats. Midden in de Ooijpolder ligt het pittoreske dorpje Persingen (te zien vanaf de Waalbrug) waar rust en ruimte nog heel normaal is. Al jaren zijn wij een gezellige Vierdaagsecamping waar persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan. Bij ons is:

 • Een blarenprik aanwezig
 • Een team masseurs aanwezig
 • Fietsverhuur (van te voren boeken) aanwezig
 • Diner (van te voren boeken) aanwezig
 • Brengservice van maaltijden aanwezig
 • Wifizone aanwezig
 • genoeg douches en toiletten aanwezig

 

Vierdaagse Camping Lagewald
Lagewald 13
6561 KV Groesbeek
+31 (0)24 - 397 1269
info@campinglagewald.nl 
www.campinglagewald.nl

Wij heten u van harte welkom op  Vierdaagse Camping Lagewald. Geniet bij ons van het prachtige uitzicht, de ruimte en de rust in deze sfeervolle week. Kijk op onze website wat wij te bieden hebben en hoe wij u rechtstreeks van de camping naar de start brengen en weer terug! Wij heten alle lopers en hun familie of vrienden van harte welkom. Loopt u even niet lekker? Onze gediplomeerd Fysiotherapeut helpt u zo weer op weg! Geen zin om na een dag wandelen nog te koken? ook daar hebben we een oplossing voor. En als uw kruisje dan binnen is en de gladiolen in het water staan, slaapt u dan op zaterdag lekker uit? Om het na de inspanning zo ontspannen mogelijk te maken, hanteren wij deze week geen  aankomst of vertrektijd.

Neem contact op voor reserveringen!
Met sportieve groet,  Willy en yvonne, Paul en Anke.

 

Mini - Camping De Klos
De Klos 4
6561 KD Groesbeek 
+31 (0)6- 22104640
deklosgroesbeek@hotmail.com 
www.campingdeklos.nl

De camping ligt op een rustige plek op een stuwwal in Groesbeek met een prachtig uitzicht. Met het bos op 10 minuten afstand en er zijn uitstekende fiets en wandelpaden. Liefhebbers van rust en natuuur zijn hier aan het juist adres.

Van wandelroute Het Pieterpad tot aan kilometers lange Via Romana fietspaden, u vindt het hier allemaal. Ook voor museu, diverse wijngaarden, een bezoek aan de omliggende dorpen en de Duitse grens zijn wij een ideale camping. Naast caravans en tenten zijn ook campers van harte welkom. Bij ons is ook een camper afstort aanwezig. Ook hebben we een trekkershut.

Wij het team van Camping De Klos bestaande uit: Tim, Marisca, Tonnie en Marijke heten u van harte welkom. 

Camping  Klein Amerika
Klein Amerika 3A
6562 KC Groesbeek 
+31 (0)24 397 2005
+31 (0)6 10608987
info@klein-amerika.nl
www.klein-amerika.nl

Camping Klein Amerika is een rustige camping gelegen in Groesbeek, ongeveer 10 kilometer van de Vierdaagse startplaats. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse beschikken we over een extra kampeerveld met ruime plaatsen, er zijn genoeg toiletten en douches aanwezig, inclusief ruime invalide  toilet/douche. Alle plaatsen zijn voorzien van wifi. Voor de belangstellende is er een sportmasseur aanwezig.

Naast de gezellige sfeer op de camping openen we op maandag  de Vierdaagse met het Vierdaagse lied. Elke ochtend is er vers brood en we slutie de Vierdaagse feestelijk af. 

Hebt u speciale vragen of wensen, neem gerust contact op, wij stellen persoonlijke aandacht zeer op prijs.

 

Camping De Leigraaf
Ketelstraat 26A
6562 LH De Horst (gem Groesbeek)
+31 (0)24 - 397 5945
info@sommersbv.nl 
www.campingdeleigraaf.nl

Minicamping 't Brenneke

Wij zijn een mooie rustige Boerencamping met uitstekende voorzieningen en geschikt voor alle kampeermogelijkheden, maar ook grotere groepen. Van een tentje tot een caravan en van een  pipowagen tot een slaapzolder iedereen is welkom.

Met een busthalte op 200m afstand en een 24uurs busdienstregeling tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, maakt dat een prima plek voor de Vierdaagse wandelaars. 

 

Minicamping 't Brenneke
Hoogeindseweg 18
5836 CB Sambeek
+31 (0)6- 40027208
Info@tbrenneke.nl 
www.tbrenneke.nl

Minicamping 't Brenneke

In het prachtige buitengebied van Sambeek, grenzend aan een beek, tussen de weilanden en rozenvelden,  ligt onze minicamping. Gemoedelijk en gastvrij met aandacht voor elke gast. Onze camping is een prima plek om te verblijven voor vierdaagslopers! U kunt weer bijtanken en staat de volgende wandeldag uitgerust weer op! Wij brengen u binnen 3 minuten naar het station Boxmeer, al dan niet met een heerlijk ontbijt of knapzak voor onderweg. In 22 minuten staat u in Nijmegen.  Ophalen is ook geen probleem!

Onze camping is nieuw en uitgerust met luxe douches met thermostaatkranen (zonder muntjes) in het achterhuis van onze boerderij. Op alle 25 staanplaatsen is gratis wifi.

Met een kopje koffie onder de kersenboom? Ziet u uzelf al zitten? Kom en geniet, wij zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt!

Camping de Muk
Betenlaan 3
6645 KR Winssen
+31 (0)487- 522848
info@campingdemuk.nl
www.campingdemuk.nl

Onze camping straalt rust en ruimte uit in een omgeving met een diversiteit aan activiteiten en faciliteiten. Wij richten ons specifiek op mensen die van zelfstandigheid, rust en ruimte houden. Mensen die een prettige uitvalsbasis zoeken om vervolgens de omgeving te gaan verkennen.

Minicamping QKLQ 
Kamervoort 25
6687 LB Angeren
+31 (0)26 325 34 80 
qklq25@hetnet.nl
www.gercamping.com
Filmpje minicamping QKLQ 

 Ben en Anne-Marie Roelofs uit Angeren zijn in maart 2007 naar Mongolie gereisd om daar de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen en zijn toen op het idee gekomen op hun bedrijf naast de kippen een camping te beginnen met Mongoolse tenten. Per 1 maart 2010 staan er 10 á 15 Ger/Yurt tenten opgebouwd in hun voormalige pruimen boomgaard met een oppervlakte van 1,3 hectare.

De tenten zijn voorzien van authentieke bedden, tafels, krukjes kastje en keukenkastje en elektriciteit (6 Amp). Indien het nodig is kunnen de Yurts verwarmd worden door middel van een houtkachel. Douches en toiletten zijn op de camping aanwezig. Tevens zijn andere kampeermiddelen ook toegestaan (maximaal 10). De camping ligt ongeveer 1km. buiten de kern van het dorp Angeren waar een bakker, een supermarkt e.d. aanwezig zijn. 

Mini-camping De Rijnhof
Crumpsestraat 51
6566 CT Millingen aan de Rijn
+31 (0)481-433037
info@derijnhof.nl
www.derijnhof.nl

Een gezellige camping op 15 km van Nijmegen. Velen gingen u voor en vele gasten komen weer terug. Bent u er in 2017 ook bij?

Wat hebben wij u te bieden?

 • 40 plaatsen op onze reguliere camping
 • Max. 30extra plaatsen op het 4daagse veld. grenzend aan de reguliere camping
 • De blarenpas (voor bus incl vroegritten) is op de Rijnhof verkrijgbaar en er staat een gediplomeerd sportmasseuse voor u klaar. 
 • Op de wandeldagen zien wij toe op rust op de camping vanaf 20:30 uur.
 • Kleine campingwinkel, broodjesservice, ontbijtpakketten en avondeten verkrijgbaar.

Op dit moment zijn er nog enkele camping plekken beschikbaar.
Reserveren kan reeds: bij annulering wegens uitloting krijgt u de aanbetaling retour minus de administratiekosten. 
Informeer naar de mogelijkheden. 

Slapen bij Herman
Zwarteweg 44
6596 MJ Milsbeek
+31 (0)6- 22508159
info@slapenbijherman.nl
www.slapenbijherman.nl

Aan de voet van het Reichwald ligt onze boerderij, die in de week van de vierdaags speciaal wordt omgetoverd tot een all-inclusive camping voor vierdaagse lopers.

Tussen de schaapjes en fruitbomen bieden we plaats aan vele tentjes waarbij we jullie maximaal in de watten leggen. Alle maaltijden, dus ook een lunchpakket zijn inbegrepen en zelfs de buslijn pikt jullie vlakbij op om jullie naar de start te brengen. In onze mooie omgeving wordt 't optimaal relaxen met o.a een blarenpost, massagetafels, fitnessruimte, oplaadpunten, volleybalveld, pooltafel en binnenruimte voor evt. slecht weer.

 Herman (onze Schotse Hooglander) en ons enthousiaste team heten jullie van harte welkom!

Camping De Eikelaar
IJkelaarstraat 6
6611 KN Overasselt
+31 (0)6 30 42 40 06
info@campingdeeikelaar.nl
www.campingdeeikelaar.nl

Wilt u genieten van een vakantie op een mooie nieuw aangelegde camping met veel rust, ruimte en natuur?
Dan bent u op camping De Eikelaar op het juist adres. 

Camping De Eikelaar is gelegen aan de rand van de Overasseltse en Hatertse vennen een groot natuurgebied. 
Op ongeveer 10 km van hartje Nijmegen en tussen de dorpen Malden, Wijchen en Grave aan de Maas. 

Ook tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een gunstige locatie voor uw verblijf.Kijk op onze website voor het Vierdaagse arrangement.
Met de bushalte op 1500 meter afsteand ben u zo in Nijmegen.Alle plaatsen zijn voorzien van 10 Ampere stroom, Water en Riolering. Wifi is ook gratis beschikbaar. 

Kijk op onze website en ondek wat er allemaal mogelijk is om van uw vakantie een overgetelijke ervaring te maken. 

Graag tot ziens op camping De Eikelaar. 

Camping aan Veluwe
Sportlaan 1
6861 AG Oosterbeek 
+31 (0) 224 563109
info@aanveluwe.nl
www.aanveluwe.nl

Camping aan Veluwe ligt op loopafstand van het treinstation in Oosterbeek. Wij bieden ruime kampeerplaatsen met privé verwarmde badkamer op elke plek. 1 - 4 personen voor vier nachten € 64.80 inclusief toeristenbelasting. 

 

Landgoed de Barendonk
Millseweg 13
5437 NB Beers (Noord Brabant)
+31 (0) 485 316 436
receptie@barendonk.nl
www.barendonk.nl

Na een vermoeiende dag Vierdaagse wandelen is het goed uitrusten op ons natuurkampeerterrein Landgoed de Barendonk. Gemoedelijk en gastvrij met aandacht voor elke gast. 

Er zijn genoeg toiletten en lekkere, warme douches aanwezig. Wij brengen u naar het treinstation van Cuijk, al dan niet met een heerlijk lunchpakket voor onderweg. In 15 minuten staat u op het Centraal Station van Nijmegen. Ophalen is ook geen probleem.

Er is een blarenprikpost en een fysiotherapeut op het terrein aanwezig. De Vierdaagseweek sluiten we af met een Chinees buffet, dat gratis door ons wordt aangeboden.

Hebt u speciale vragen of wensen neem gerust contact met ons op. Kijk op onze website www.barendonk.nl en ondek wat er allemaal mogelijk is om van uw Vierdaagse verblijf een onvergetelijke ervaring te maken.  

Vierdaagse start over