Vierdaagse-arrangementen

Er zijn in de regio Arnhem Nijmegen ook verschillende accommodaties die speciale Vierdaagse-arrangementen aanbieden tijdens de Vierdaagse.

Vierdaagsearrangement Sanadome
- Vanaf € 689,- p.p. o.b.v. 3 persoonskamer
- Vijf overnachtingen

 

Doe je mee aan de Nijmeegse Vierdaagse in juli 2018? Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is de perfecte plek om te verblijven tijdens dit 
grote wandelevenement.

Aan alles is gedacht om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Het Vierdaagse Hotelarrangement is inclusief ontbijt, lunchpakket en internationaal buffet. Sanadome Hotel & Spa Nijmegen beschikt ook over fantastische thermenfaciliteiten. Hier mag dan ook alle dagen gebruik van worden gemaakt door de gasten. Heerlijk ontspannen na een lange dag wandelen.

Vierdaagsearrangement Nokkie @ Hoeveveld

- Vanaf € 275,00 per persoon  
- 4 of 5 overnachtingen 

 

Op slechts 10 minuten met de trein ligt Nokkie @ Hoeveveld. Op een locatie met bosrijke omgeving en nabij het water. Speciaal voor de Vierdaagse bieden wij lopers, verzorgers en supporters individuele of groepsarrangementen aan. U bent van harte welkom van maandag tot en met vrijdag. U kunt er ook voor kiezen om zaterdag te vertrekken. Om uw sportieve prestaties zo goed mogelijk te ondersteunen is er de mogelijkheid om een massage te boeken bij een gediplomeerd fysiotherapeut.  

Vierdaagsecamping Lent
- Vanaf €100,00

 

De Vierdaagsecamping Lent is een tijdelijke camping die al sinds 1977 met veel passie wordt opgezet tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Speciaal voor de Wandelaars, hun verzorgers en supporters. Ondanks het tijdelijke karakter is de camping van dezelfde gemakken voorzien als een vaste camping. Van nette en schone sanitair voorzieningen, tot receptie, bewaking en uitgebreide horecagelegenheid. 

Wandelaarshut Vierdaagsecamping Lent
- Vanaf €31,00 p.p.p.n. 
- 7 overnachtingen 

 

Loop je mee met de Nijmeegse Vierdaagse 2018? Dan is de  Vierdaagsecamping Lent de ideale plek om te overnachten! De Vierdaagsecamping Lent is een tijdelijke camping die al jaren met veel liefde wordt opgezet rondom de Nijmeegse Vierdaagse. Speciaal  voor wandelaars hun verzorgers en supporters. Ondanks het tijdelijke karakter, is de camping van dezelfde gemakken voorzien als een vaste camping. Van nette em schone sanitaire voorzieningen tot  receptie, bewaking en uitgebreide horecagelegenheid. 

Je kunt met je eigen tentje of caravan terecht,  maar als je voor echt gemak wilt gaan is de Wandelaarshut een goede optie. De Wandelaarshut is een volledig ingerichte houten cabin, geschikt voor 1 tot 4 personen. De hut is ruim van opzet (7,5 m2) en heeft een comfortabele inrichting en authentieke look. De hut is uitgerust met opklaptafel, stoelen, vloerkleed, hangkast, lampje op batterijen, afsluitbare deur en groot opklapraam. Daanaast zijn alle bedden voorzien van een dekbed, kussen en linnengoedpakket. 

Klik hier  voor meer informatie en het maken van een reservering

Vierdaagse arrangement De Elegast
- vier of vijf dagen vanaf resp € 210,00 of €250,00 

 

De Elegast ligt dichtbij de start en de vierdaagse feesten(nog geen 2km er vandaan). U overnacht in een bijzondere accommodatie. De bushalte voor de deur. Heerlijk koel overnachten in de chambrettezaal in een oud kloostergebouw waar de hitte van de dag buitengehouden wordt. Er zijn ook  enkele privé slaapkamertjes te huur voor een meerprijs. Uitrusten op het terras op de bosrijke stuwwal met het grootste bronnencomplex van Nederland aan uw voeten. ´S Ochtends samen met de fluitende vogeltjes wakker worden. Dit kan in de Elegast. U bent welkom vanaf maandagmiddag en u kunt verblijven tot vrijdag of zaterdag. Vegetarisch ontbijt, een zelf gesmeerde lunch inbegrepen. Dineren is ook mogelijk. Drie gangen menu is vegetarisch en biologisch, bereid met enkel verse producten. Kortom een heerlijke gezonde maaltijd. 

Vierdaagsearrangement Vierdaagsecamping Lagewald

- Vanaf € 135,00 voor de hele week!

 

Wij heten u van harte welkom op Vierdaagse Camping Lagewald. Geniet bij ons van het prachtige uitzicht, de ruimte en de rust in deze sfeervolle week. Kijk op onze website wat wij te bieden hebben en hoe wij u rechtstreeks van de camping naar de start brengen, en weer terug! Wij heten alle lopers en hun familie of vrienden van harte welkom. Loopt u even niet zo lekker? onze gediplomeerd fysiotherpeut helpt u zo weer op weg! Geen zin om na één dag wandelen te koken? Ook daar hebben wij een oplossing voor! En als uw kruisje binnen is en de Gladiolen in het water staan, slaapt u dan op zaterdag lekker uit. Om het na de inspanning zo ontspannen mogelijk te maken, hanteren wij deze week geen aankomst of vertrektijd. 

Neem contact op voor reserveringen.
Met sportieve groet,  Willy en Yvonne, Paul en Anke

Vierdaagsearrangement Het Buitencentrum

- Vanaf € 265,00 per persoon
- Vier, vijf of zes overnachtingen

 

Speciaal voor de Vierdaagse lopers van de Nijmeegse Vierdaagse (individueel of als groep) bieden wij in 2018 weer een arrangement aan in onze groepsaccommodatie Het Buitencentrum te Overasselt. U kunt in Het Buitencentrum verblijven vanaf zondag 15 juli t/m zaterdag 21 juli 2018. Een verblijf boeken t/m vrijdagochtend of vrijdagavond (incl. barbecue) is ook mogelijk. Wij serveren de eerste maaltijd op maandagavond. 

Vierdaagsearrangement Camping de Eikelaar

- Vanaf € 160,00
- Zeven overnachtingen

 

Het Arrangement houdt in:
Een ruime kampeerplek voor 1 kampeermiddel voor 2 personen van 14 juli t/m 21 juli 2018, met 10 amp. stroom, water en riool op de plek, gebruik van het nieuwe ruim opgezette sanitairgebouw, 1 parkeerplaats en een fietsenhok met een oplaadpunt voor de E-bike voor €160,00.

Extra bij te boeken:
- Busvervoer voor 4 dagen van en naar de start/finish €40,00
- Diner op de 4 wandeldagne met op vrijdag een feestelijke gezellige BBQ €12,50 per persoon per dag
- Een extra persoon €5,00 per persoon per nacht
- Een extra tent €5,00 per tent per nacht

 

Vierdaagsearrangement Van der Valk Nuland - ´s Hertogenbosch

- € 235,00 p.p. op basis van 2 personen 
(boekbaar van 16 juli 2018 t/m 22 juli 2018)
- 1x Welkomsdrankje bij aankomst 
- 4x Een overnachting 
- 4x een uitgebreid ontbijtbuffet 
- 4x 3-gangen keuzemenu

 

Om alle dagen uitgerust van start te kunnen gaan heeft Hotel Nuland -  ´s Hertogenbosch speciaal voor u het Nijmeegse Vierdaagse Arrangement samengesteld. De kamers van Van der Valk Hotel Nuland - ´s Hertogenbosch zijn beschikbaar voor 1 of 2 personen. Deze ruime kamers zijn voorzien van een comfortabele zithoek, bureau, ruime badkamer met ligbad en/of douche en een seperaat toilet. De kamer is tevens voorzien van telefoon, televisie, kluisje, koffie en thee service en minibar.

Vierdaagsearrangement  Prison Experience

- Vanaf € 550,00 per persoon  
- Vier overnachtingen 
- Ontbijtbuffet 
- Dinerbuffet 
- Vervoer van en naar Nijmegen 

 

De Koepelgevangenis in Arnhem wordt tijdens de Nijmeegse Vierdaagse omgedoopt tot Vierdaagse cel. Een unieke slaaplocatie aan de rand van het centrum van Arnhem. 4 nachten lang heeft u een eigen cel, waar u gewoon in en uit kunt. Uiteraard is er meer luxe dan de geditineerde hadden in de tijd dat de gevangenis nog gebruikt werd. Er zijn goede douches, een  heerlijk ontbijt, een dinerbuffet, mogelijkheden tot het meenemen van een lunchpakket voor onderweg, goede bedden, verwarming, WIFI, jacuzzi, een avondprogramma en natuurlijk een bar met drankjes. Ook word je gebracht e gehaald naar de start/finish in Nijmegen.

Daarnaast zijn er nog mogelijkheden tot massages, voetbehaldeningen en blaarbehandelingen op locatie. Kortom het ontgaat u, op deze historische locatie die al ruim 130 jaar oud is, aan niets. Voor meer informatie bel naar Prison Experience 026-6690552 of kijk op onze website www.vierdaagsecel.nl 

Vierdaagse start over