Groepsaccommodaties

 

Het Buitencentrum
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
+31 (0)24- 622 18 29
info@hetbuitencentrum.nl
www.hetbuitencentrum.nl

Het Buitencentrum biedt u binnen- en buitenactiviteiten aan op een bijzondere locatie, prachtig gelegen in Overasselt, ten zuidwesten van Nijmegen. De activiteiten variëren van creatief, ontspannen tot zeer actief. Groepen tot 250 personen kunnen bij de groepsaccommodatie van Het Buitencentrum terecht voor een verblijf met of zonder overnachting, verzorging van maaltijden en activiteiten, teambuildingsdagen, trainingen, bedrijfsuitjes, werkweken, verenigingsuitjes, schoolreisjes, schoolkampen, familiefeesten en nog veel meer.

Vierdaagseovernachting Nokkie @ Hoeveveld
Hoeveveld 2A
6584 GG Molenhoek 
+31 (0)6 48 51 16 17 
info@nokkiehoeveveld.nl 
www.nokkiehoeveveld.nl

In een bosrijke omgeving nabij het water vindt u onze groepsaccommodatie Nokkie @ Hoeveveld te Molenhoek. Dit is op 10 km afstand van het startpunt van de Vierdaagse. Het station Mook Molenhoek bevindt zich op 950 meter van de accommodatie. Vanuit dit station bent u binnen 10 minuten op het centraal station van Nijmegen. Vandaar uit wandelt u zo naar de Wedren (het startpunt). Voor €275,- kunt u van maandag tot en met vrijdag verblijven. Dit is inclusief ontbijt, lunchpakket en een driegangen diner. Voor €50,- meer verblijft u tot en met zaterdag (incl. BBQ). Om uw sportieve prestaties zo goed mogelijk te ondersteunen is er de mogelijkheid om een massage te boeken bij een gediplomeerd fysiotherapeut. 

 

Groepsaccommodatie de Elegast
Rijksstraatweg 37-77 
6574 AC Ubbergen
+31 (0)24- 32 40 263
+31 (0) 6 - 51 09 79 37 
info@elegast-groepsaccommodatie.nl
www.elegast.nl

Groepsaccommodatie de Elegast is gelegen op de stuwwal van Nijmegen in Ubbergen, nog geen 3 km gelegen van de start voor de Nijmeegse Vierdaagse. U slaapt in een authentieke chambrette zaal in een kloosterachtig gebouw. Daarnaast zijn er nog enkele één of twee persoons kleine kamers beschikbaar (voor een meerprijs). Na het lopen kunt u lekker nagenieten in de grote gezellige huiskamer of lekker buiten zitten op het terras. Voor € 210,00 (incl. lakenset) kunt u 4 nachten van maandag tot vrijdag heerlijk verblijven. Dit is inclusief vegetarisch biologisch ontbijt en een eigen samengesteld lunchpakket voor onderweg. Wil u ook genieten van ons heerlijke vegetarisch biologisch 3 gangen diner? dan kunt u zich hiervoor opgeven. Onze recepten zijn zelf bedacht en we koken uitsluitend met verse producten. Voor vele gasten zijn onze diners een reden om terug te komen.

We kunnen ca 24 gasten ontvangen in de groepsaccommodatie.
Indien u pas zaterdag wilt vertrekken kan dat voor €40,00 extra. 

Meer informatie of reserveren klik hier

Minicamping QKLQ
Kamervoort 25
6687 LB Angeren
+31 (0)26- 325 34 80
qklq25@hetnet.nl
www.gercamping.com
Filmpje minicamping QKLQ

Ben en Anne-Marie Roelofs uit Angeren zijn in maart 2007 naar Mongolie gereisd om daar de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen en zijn toen op het idee gekomen op hun bedrijf naast de kippen een camping te beginnen met Mongoolse tenten. Per 1 maart 2010 staan er 10 á 15 Ger/Yurt tenten opgebouwd in hun voormalige pruimen boomgaard met een oppervlakte van 1,3 hectare. De tenten zijn voorzien van authentieke bedden, tafels, krukjes kastje en keukenkastje en elektriciteit (6 Amp). Douches en toiletten zijn op de camping aanwezig. Tevens zijn andere kampeermiddelen ook toegestaan (maximaal 10). De camping ligt ongeveer 1km. buiten de kern van het dorp Angeren waar een bakker, een supermarkt e.d. aanwezig zijn.

Maikenshof Recreatie
Oude Kleefsebaan 134A
6571 BK Berg en Dal
+31 (0)24-6841651
info@maikenshofrecreatie.nl
www.maikenshofrecreatie.nl

Wij bieden u verschillende luxe accommodaties aan, deze nieuwe accommodaties hebben slaapkamers voorzien van een eigen badkamer. Deze accommodaties zijn gelegen aan de rand van het prachtige heuvelachtig dorp Berg en Dal en het gezellige dorp Groesbeek. Op een steenworp van de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Het Romeinse verleden is nog volop aanwezig op deze locaties, zodat wij met recht kunnen zeggen: De Romeinen sliepen hier al!

Vanuit de accommodaties wandelt u zo het bos in met vele wandel- of mountainbikeroutes, tevens zijn er vele ander activiteiten in de omgeving te beleven. O.a. zijn het Tivolipark, Afrika museum, Bevrijdingsmuseum en het Valkhof in de directe omgeving. Vanuit de huizen heeft u een prachtig uitzicht op dit heuvelachtige gebied.

 

Dorpshuis Heilig Landstichting
Carmelweg 2
6564 AH Heilig Landstichting
+31 (0)6 - 1500 3909
info@terwisse.nl
www.dorpshuisheiliglandstichting.nl

Het betreft in totaal 60 slaapplaatsen in Dorpshuis Heilig Landsctichting. Het dorpshuis ligt in een bosrijke omgeving en is van alle faciliteiten voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het dorpshuis wordt, speciaal voor de Vierdaagsewandelaars, gedurende 6 dagen omgetoverd to een gezellige huiskamer met een goede, gezonde keuken! Op het sfeervolle terras kunt u zich weer helemaal opladen voor de volgende dag. 

Vierdaagse start over