Groepsaccommodaties

 

Het Buitencentrum
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
+31 (0)24- 622 18 29
info@hetbuitencentrum.nl
www.hetbuitencentrum.nl

Het Buitencentrum biedt u binnen- en buitenactiviteiten aan op een bijzondere locatie, prachtig gelegen in Overasselt, ten zuidwesten van Nijmegen. De activiteiten variëren van creatief, ontspannen tot zeer actief. Groepen tot 250 personen kunnen bij de groepsaccommodatie van Het Buitencentrum terecht voor een verblijf met of zonder overnachting, verzorging van maaltijden en activiteiten, teambuildingsdagen, trainingen, bedrijfsuitjes, werkweken, verenigingsuitjes, schoolreisjes, schoolkampen, familiefeesten en nog veel meer.

Minicamping QKLQ
Kamervoort 25
6687 LB Angeren
+31 (0)26- 325 34 80
qklq25@hetnet.nl
www.gercamping.com
Filmpje minicamping QKLQ

Ben en Anne-Marie Roelofs uit Angeren zijn in maart 2007 naar Mongolie gereisd om daar de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen en zijn toen op het idee gekomen op hun bedrijf naast de kippen een camping te beginnen met Mongoolse tenten. Per 1 maart 2010 staan er 10 á 15 Ger/Yurt tenten opgebouwd in hun voormalige pruimen boomgaard met een oppervlakte van 1,3 hectare. De tenten zijn voorzien van authentieke bedden, tafels, krukjes kastje en keukenkastje en elektriciteit (6 Amp). Douches en toiletten zijn op de camping aanwezig. Tevens zijn andere kampeermiddelen ook toegestaan (maximaal 10). De camping ligt ongeveer 1km. buiten de kern van het dorp Angeren waar een bakker, een supermarkt e.d. aanwezig zijn.

Maikenshof Recreatie
Oude Kleefsebaan 134A
6571 BK Berg en Dal
+31 (0)24-6841651
info@maikenshofrecreatie.nl
www.maikenshofrecreatie.nl

Wij bieden u verschillende luxe accommodaties aan, deze nieuwe accommodaties hebben slaapkamers voorzien van een eigen badkamer. Deze accommodaties zijn gelegen aan de rand van het prachtige heuvelachtig dorp Berg en Dal en het gezellige dorp Groesbeek. Op een steenworp van de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Het Romeinse verleden is nog volop aanwezig op deze locaties, zodat wij met recht kunnen zeggen: De Romeinen sliepen hier al!

Vanuit de accommodaties wandelt u zo het bos in met vele wandel- of mountainbikeroutes, tevens zijn er vele ander activiteiten in de omgeving te beleven. O.a. zijn het Tivolipark, Afrika museum, Bevrijdingsmuseum en het Valkhof in de directe omgeving. Vanuit de huizen heeft u een prachtig uitzicht op dit heuvelachtige gebied.

 

Dorpshuis Heilig Landstichting
Carmelweg 2
6564 AH Heilig Landstichting
+31 (0)6 - 1500 3909
info@terwisse.nl
www.dorpshuisheiliglandstichting.nl

Het betreft in totaal 60 slaapplaatsen in Dorpshuis Heilig Landsctichting. Het dorpshuis ligt in een bosrijke omgeving en is van alle faciliteiten voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het dorpshuis wordt, speciaal voor de Vierdaagsewandelaars, gedurende 6 dagen omgetoverd to een gezellige huiskamer met een goede, gezonde keuken! Op het sfeervolle terras kunt u zich weer helemaal opladen voor de volgende dag. 

Vierdaagse start over