Voorwaarden wandelaar

Verblijf
Er kan alleen gebruik gemaakt worden van deze bemiddeling indien je minimaal de 4 nachten, maandag 16 tot en met donderdagnacht 19 juli 2018, van de Vierdaagse reserveert en zelf deelneemt aan de Vierdaagse. Wanneer je met bekenden samen op één adres ondergebracht wilt worden, vul dan gezamenlijk één formulier in.

Jouw nodige rust en een prettige sfeer tijdens jouw verblijf bij een gastgezin dragen bij aan jouw wandelprestatie. Een gastgezin verzorgt de broodnodige openstelling van eigen huis en privésfeer om wandelaars te accommoderen. Daarom verzoeken wij je vriendelijk rekening te houden met de huisregels van het gastgezin waarbij je verblijft tijdens de Vierdaagse. Indien het gastgezin ons met gegronde redenen aangeeft een wandelaar niet meer te willen accommoderen, dan is Vierdaagsebed niet verplicht een andere accommodatie voor je te verzorgen.

Inschrijving en betaling
Hierbij de prijzen van Vierdaagsebed in 2018:
• € 14,50 administratiekosten p.p. (vanaf 1 juni € 20,00)
• € 35,00 voor logies en ontbijt p.p.p.n.
• € 49,00 voor volpension p.p.p.n.
Het totaalbedrag inclusief administratiekosten dient direct betaald te worden. Jouw inschrijving wordt pas in behandeling genomen als het volledige bedrag voldaan is.

Bijzonderheden
Bij bijzonderheden zoals geestelijke/ lichamelijke beperkingen vernemen we dat graag. Wij zullen hier zo goed mogelijk rekening mee proberen te houden bij het vinden van een geschikt gastgezin maar kunnen geen verblijfplaats garanderen.

Bevestiging 
In de eerste week van juli krijgt je per email de bevestiging met de gegevens van jouw gastgezin. Het verblijfadres van het gastgezin is mogelijk aan verandering onderhevig. (denk aan annulering van het gastgezin waardoor je door ons direct wordt omgeboekt) Vierdaagsebed is niet verantwoordelijk voor eventueel gemaakte kosten indien het adres van jouw gastgezin noodgedwongen gewijzigd wordt (bijv. een reeds aangeschafte taxi kaart of openbaar vervoer kaart “de blarenpas”, etc. ).

Annuleren
Annuleringen kunnen alleen per email of schriftelijk worden doorgegeven. Daarbij hanteren wij de volgende restitutievoorwaarden wanneer er geannuleerd wordt in de periode:
• t/m 30 april 2018: Inhouding administratiekosten
• 1 mei t/m 31 mei 2018: Inhouding administratiekosten plus 1 overnachting
• 1 juni t/m 30 juni 2018: Inhouding administratiekosten plus 2 overnachtingen
• vanaf 1 juli 2018: Inhouding van het totale bedrag

Wijziging
Indien je na bevestiging van jouw inschrijving wijzigingen door ons wil laten verwerken, is Vierdaagsebed gerechtigd wijzigingskosten á € 10,00 in rekening te brengen. De door jou gewenste wijzing zal pas worden doorgevoerd nadat de wijzigingskosten door Vierdaagsebed zijn ontvangen. Let er daarom goed op dat je alles juist invult bij jouw inschrijving om extra kosten te voorkomen. 

Vierdaagse start over