Informatie Gastgezin

Het volbrengen van de Vierdaagse is voor een groot deel afhankelijk van de verzorging bij het overnachtingadres. Slecht slapen, ergernis, niet goed eten enzovoorts maken de Vierdaagse extra zwaar. Daarom biedt Vierdaagsebed alleen kwalitatief goede adressen aan de wandelaars van de Vierdaagse aan.

Diegene die bij Vierdaagsebed reserveert kan rekenen op een slaapkamer met een goed bed voorzien van een matras en schoon beddengoed. De kamer beschikt over een raam en is te ventileren. Gasten kunnen gebruik maken van schone sanitaire voorzieningen (minimaal een douche en toilet) en  alles is schoon: slaapkamer, sanitair, beddengoed, handdoeken, etc. Bovendien is er kastruimte of een andere mogelijkheid om kleding op te hangen. Gasten kunnen gratis gebruik maken van schone handdoeken.

Bij de overnachtingsprijs is altijd ontbijt inbegrepen: koffie, thee, melk, voldoende brood en diverse soorten beleg zoals kaas, vlees-, zoetwaren en fruit. Onder volpension  wordt verstaan het verzorgen van: ontbijt, lunchpakketten (denk aan fruit en drinken) en een gezonde, volledige warme maaltijd.

De laatste jaren is de vraag naar eenpersoonsbedden enorm gestegen ten opzichte van tweepersoonsbedden. Denk hierbij aan kamers met twee à drie eenpersoonsbedden maar vooral ook kamers met één eenpersoonsbed.

Nota bene: stretchers, matrassen op de grond, slaapbanken, aerobeds of kinderbedden worden niet geaccepteerd.

De uitgebreide voorwaarden zijn terug te vinden onder het kopje ‘Voorwaarden’.

Vierdaagse start over